Samenwerken? Leuk!
Dat kan op verschillende manieren:

lisajansendoorelketeurlinckx

spreken

Als autodidact vegan bakker, eigenaar van een succesvol Instagram account met een waanzinnige engagement rate en body positive zelfstandig ondernemer, heb ik veel te zeggen. Eerder mocht ik bij Ben&Jerry’s mijn verhaal vertellen (wat doe ik, waarom en hoe ben ik hier gekomen?), maar ik geef ook graag inspirerende talks over ondernemen als vrouw, de geheimen van een succesvol Instagram account, hoe body positive te blijven met hindernissen en uiteraard het hoe en wat rondom vegan bakken en de vegan lifestyle. Hier vind je meer informatie.

demonstreren

Als vegan bakker met tien jaar ervaring, weet ik álles van bakken zonder ei, melk, boter en andere dierlijke producten. Ook kan ik taarten decoreren als de beste. Ik bak en decoreer al regelmatig live op mijn Instagram, maar doe dit ook graag voor een publiek tijdens een festival of zakelijk/privé event.

telefoondoorelketeurlinckx
 

blog & instagram

Heb of ben jij een merk waarvan je denkt dat dit mooi aansluit bij Taarten van Jansen en heb je interesse in een samenwerking in de vorm van een blogpost, Instagram post of een serie Instagram stories (of een combinatie)? Of wil je iets naar me opsturen? Leuk! Mits het merk goed bij mij past, werk ik hier graag aan mee. Let wel op dat ik heel selectief ben: integriteit staat bij mij enorm hoog in het vaandel en ik geef altijd mijn eerlijke mening (en ja, die kan dus ook negatief zijn, maar jullie zijn zó leuk dat dat niet gebeurt, toch?).

receptontwikkeling

Ik ontwikkel al jaren wekelijks nieuwe recepten voor mijn eigen assortiment, voor mijn blog en voor een vegan tijdschrift, maar ben ook in te huren als receptontwikkelaar voor je merk of horecaonderneming. Wil jij de lekkerste vegan taart serveren óf het allerbeste zoete recept delen waarin gebruik wordt gemaakt van jouw product? You’ve come to the right place! Neem even contact op.