Jullie gaan trouwen, woohoo!

BELANGRIJK: IK NEEM GEEN NIEUWE BESTELLINGEN MEER AAN VOOR BRUIDSTAARTEN/SWEET TABLES, HET SPIJT ME ALS IK JULLIE MOET TELEURSTELLEN!

En bij een feestje hoort taart, toch? Ik ga heel graag voor jullie aan de slag. Ik verzorg bruidstaarten in alle soorten en maten, maar mijn specialiteit (en de favoriet van mijn bruidsparen) is de zoete tafel: een prachtig aangeklede tafel, gevuld met allerlei gebakjes in mini vorm, eventueel aangevuld met een taart als stralend middelpunt. Zo hebben jullie ook een taart om aan te snijden voor het welbekende fotomoment. Lees snel verder voor alle mogelijkheden!

Foto’s: Amanda Drost

Foto’s: Amanda Drost

vegan zoete tafel taarten van jansen

De mogelijkheden & prijzen

Bruidstaarten maak ik tot twee etages hoog, in smaken van cake en crème kan eindeloos gevarieerd worden met de basis smaken die ik aanbied (denk aan: vanille, kokos, citroen maanzaad, red velvet en chocolade). Portieprijzen voor een bruidstaart beginnen bij €6,00, minimum bestelbedrag is €100,00.

Zoete tafels (de meest populaire optie!) maak ik geheel op maat. De meest gekozen zoete tafel is er een bestaande uit een centrepiece taart, aangevuld met kleine gebakjes. Prijzen voor deze kleine opties liggen tussen de €2,00 (mini cupcakes) en €4,00 (individuele mini taartjes). De meeste bruidsparen kiezen ervoor ieder van hun gasten drie mini gebakjes aan te bieden, meer of minder kan natuurlijk ook. Opties zijn bijvoorbeeld: cupcakes (regular en mini), puntjes cheesecake, mini brownies, mini blondies, mini tulbandjes en individuele mini taartjes. Al deze opties decoreer ik geheel in stijl van jullie bruiloft, waardoor de zoete tafel perfect in jullie plaatje past (Instagrammable much!). Ook lever ik standaard menubordjes aan in stijl, zodat al jullie gasten precies weten welk gebakje zij als eerste willen claimen. Eventueel kan ik de tafel ook stylen tegen een meerprijs.

Wat bovendien tot de mogelijkheden behoort is een taart duo/trio of taartenbuffet: van stijlvol minimalistisch tot een rustiek geheel, ik maak het allemaal met veel plezier. Je kunt hierbij denken aan drie kleinere bij elkaar passende taarten in plaats van één grote, hoge taart, gedecoreerd met botercrème en bijvoorbeeld verse bloemen. Een andere optie is een tafel vol met rechttoe, rechtaan taarten: frangipane taart, cheesecake, sinaasappel upside down taart, tulband cakes en pound cakes. Perfect voor een bruiloft zonder al te veel poespas (en stiekem mijn favoriet om te maken!). Prijzen voor taart duo’s en trio’s gaan vanaf €5,50 per portie, prijzen voor een rustiek taartenbuffet gaan vanaf €4,50 per portie.


Niet inbegrepen in de prijs? Verse bloemen en andere extra deco, zoals een taarttopper. Ook reken ik bezorgkosten van €0,40 per gereden kilometer vice versa en een opbouwtarief indien er nog het één en ander opgebouwd dient te worden op locatie.

Standaard inbegrepen in mijn prijs? Achterover-leun-service ;) Jullie moeten al genoeg regelen voor jullie bruiloft, wij gaan het dus vooral over de leuke dingen hebben. Ik maak een persoonlijk taartplan voor jullie, die jullie naar hartenlust kunnen aanpassen zodat hij helemaal aan jullie wensen voldoet. Zodra ik alle benodigde info heb verzameld, neem ik de rest van het regelwerk op me. Ik stem bijvoorbeeld af met de locatie hoe laat de taart geleverd wordt en regel dat er koelruimte beschikbaar is. Geen probleem, doe ik gewoon!

Proeven? Dat kan!

Jullie zijn van harte welkom om te komen proeven bij mij thuis in Eindhoven. Voor proeverijen zijn er twee opties:

Basic proeverij (de populairste optie!) - €17,50 p.p.

Tijdens een basic proeverij serveer ik mijn drie meest populaire cake smaken, twee crèmes (vullingen) en vers fruit. Dit kunnen jullie dan net zo lang combineren tot jullie je favoriete smaakcombinaties hebben gevonden. Koffie en thee is in de prijs inbegrepen. Uiteraard mogen jullie je favoriete mensen meenemen om te helpen kiezen, ik kan groepen tot 4 personen ontvangen.

Proeverij deluxe - €25,00 p.p.

Tijdens een proeverij deluxe serveer ik niet alleen mijn drie meest populaire cake smaken, twee crèmes en vers fruit, maar ook twee kleine gebakjes zoals je die terug zou vinden op een sweet table. Denk aan: puntjes cheesecake, mini brownies en mini tulbandjes. Je kunt je door mij laten verrassen, maar je mag ook je voorkeur opgeven voor welke gebakjes je graag wil proeven. Koffie en thee is in de prijs inbegrepen. Uiteraard mogen jullie je favoriete mensen meenemen om te helpen kiezen, ik kan groepen tot 4 personen ontvangen.


Heb je vragen, wil je komen proeven of meteen een bestelling plaatsen? Super leuk! Mail me op info@taartenvanjansen.nl of neem contact op via het contactformulier.

De foto’s op deze pagina zijn gemaakt door:

Amanda Drost Photography (eerste twee foto’s)
Fleur Besier Photography (barn sweet table met cupcakes)
Antoinet Murier (tulband, sinaasappeltaart en zwart ganache taartje)
Leonne Photography (sweet table met cheesecakes)
Hanke Arkenbout (grijze taart met bloemen in herfstkleuren)
Ilka van Wieren Photography (donkerblauwe taart)

Ik kan al deze vrouwen stuk voor stuk héél hard aanraden indien jullie nog een fotograaf zoeken voor jullie bruiloft, loveshoot, gezinsshoot of onderneming. Laat het ze vooral weten wanneer je ze via mij hebt gevonden en benaderd.